Vredestein

Bij aankoop van 4 Vredestein winter- of 4-seizoenenbanden, een Verkeersveiligheidstraining inclusief VIP-catering ter waarde van €139,- CADEAU!** Onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland leert u onder andere veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstopsituatie of in een te snel genomen bocht weer de controle over de auto te krijgen.

 

Hoe werkt de actie?

Koop nu 4 Vredestein winter- of 4-seizoenenbanden bij ons en krijg een Verkeersveiligheidstraining inclusief VIP-catering ter waarde van €139,- CADEAU!** Ga vervolgens naar https://www.vredestein.nl/voucher en upload uw aankoopbewijs. Er wordt een voucher opgestuurd per e-mail, welke 24 maanden te verzilveren is bij het Safety Experience Center (SEC) in Rosmalen.

 

Wanneer u 2 Vredestein winter- of 4-seizoenenbanden bij ons koopt kunt u tegen bijbetaling van €39,95 ook gebruik maken van deze actie. Deze actie is van toepassing op alle aankopen van 1 t/m 30 november 2018. Leaseauto's uitgezonderd en zolang de voorraad strekt.

 

Direct een afspraak

Maak nu direct een afspraak of kijk in onze bandenwebshop voor de actuele prijzen van Vredestein winter- of 4-seizoenenbanden. Voor meer informatie en de voorwaarden https://www.vredestein.nl/voucher